Startzondag met als thema: Ga je mee?  -  24 september 2023.

 
Het was prachtig nazomerweer.

       

Er was een goede belangstelling voor deze bijzondere kerkdienst. Ruth Hanemaayer, die toneelles geeft, trad op in deze dienst. Zij stelde allerlei vragen aan de gemeente, waarbij degenen opstonden op wie iets van toepassing was; ook werden er cadeautjes uitgedeeld aan mensen die iets bijzonder goed konden - toepasselijk voor waar ze goed in waren.

         
Er werd een verhaal voorgelezen, over een groep mensen die elkaar wilden helpen maar dit
niet konden doordat ieder dingen probeerde te doen waarin hij of zij helemaal niet zo goed was...
De moraal van dit verhaal: gebruik de talenten die je van God hebt gekregen, en laat andere dingen over aan mensen die daar juist goed in zijn...


         
Er was ook weer een mooie liturgische bloemschikking gemaakt, met de symbolen voor Geloof (kruis), Hoop (anker) en Liefde (hart).


 
Na de dienst was er gezellig koffiedrinken, met heel veel lekkers erbij, door gemeenteleden meegebracht, veel zelf gebakken. Voor elk wat wils.           
Buiten konden de kinderen ook nog spelletjes doen, het was er wel weer voor.            


         
         En toen men uit de Sanjes kwam stond daar net als verleden jaar de man met het ijskarretje, waar men gratis heerlijk roomijs kon krijgen.

       
      Dat ging er na het andere lekkers ook nog wel in... en intussen nog even een gezellig praatje in de zon, voor men weer naar huis ging.