Startzondag 12 september 2010 - thema :  Hoop
Dat er voor deze startzondag weinig hoop was op mooi weer, kwam tot uitdrukking in de keuze voor binnen-activiteiten. En terecht, want het weer was miezerig, zoals het dit jaar vanaf begin augustus steeds was geweest, en ook zou blijven gedurende het hele najaar.
Voor de dienst om 10 uur begon, was er om 9.30 een halfuur koffiedrinken in de Sanjes.
Tijdens de dienst maakten de kinderen muziek en sommige waren uitgedost met rode neuzen van clowntjes, omdat de collecte voor de Cliniclowns bestemd was.
En na de dienst in de kerk, die versierd was met ballonnen en tekeningen die de kinderen tevoren gemaakt hadden in de kindernevendienst, ging jong en oud weer terug naar de Sanjes om wat knip- en plakwerk te doen rond het thema "HOOP".
Hier wat foto's van deze ochtend, die besloten werd met een lekkere kop soep naar keuze en wat stukjes stokbrood erbij, en daarna het oplaten van de ballonnen met een boodschap van hoop die de kinderen eraan hadden vastgemaakt. De ballonnen kozen door de stevige maar gunstige wind onbelemmerd het luchtruim, ze bleven deze keer eens niet in de bomen hangen.

(Klik op de plaatjes voor grotere foto's, dan rechts klikken om ze op te slaan)
- N.B.: Lukt dit niet in de Internet Explorer, gebruik dan Mozilla Firefox -

Froukje Steen als Kniertje
uit Op hoop van zegen!
Maar de soep was
helemaal op, want
die was erg lekker!